• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

допълнително 5 години гаранция

допълнително 5 години гаранция

Доверяваме се на издръжливостта и качеството на нашата дървесина и искаме да гарантираме постоянно, че твоите деца ще се радват дълго на нашите продукти.

... Покажи повече
Вкл. 20% ДДС
Срок на доставка: прибл. 18/07/24 - 22/07/24
Този продукт ще бъде изпратен чрез куриерска служба. Моля имайте предвид, че посочената дата на доставка се отнася до днешното постъпване на плащането и включва вътрешната обработка на поръчката, както и изпращането до предаването на клиента. В отделни случаи времето за доставка може да варира.

Допълнително 5 години гаранция за твоя Wickey детски център за игра или твоята люлка!

Доверяваме се на издръжливостта и качеството на нашата дървесина и искаме да гарантираме постоянно, че твоите деца ще се радват дълго на нашите продукти. Поради това можем да ти предложим допълнителна гаранция³, която удължава законовата гаранция с 5 години. Ако закупиш допълнително нашите анкери, ще получиш на всичко отгоре свързаната с това 10-годишна гаранция. Това за теб означава общо 15-годишна гаранция, а за твоите малки деца безгрижно детство с нашите продукти.

Детайли за продукта

info
Посочените размери могат леко да варират.
Productdetails
SKU100005

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Loading...