Спестете от нашето SPRING SALE

Популярни категории

Пързалки за лично и обществено ползване

За всяко дете дали е голямо или малко, удоволствието от пързалянето е голямо! Естествено следва изкачване нависоко и вече удоволствието от пързалянето започва - с приятели или с любимото плюшено животно. С помощта на онлайн магазина на Wickey разширете детския център за игра с цветна пързалка за градина. Вашите деца няма да искат да се откажат от аксесоарите на детския център за игра.

Детски пързалки

Качване нагоре по детския център за игра, спускане надолу по пързалката и междинно спиране в пясъчника, преди играта да започне от начало. За любимата игра на децата Wickey предлага детски пързалки в различни дължини, подходящи според височината на подиума на детските центрове за игра. Както при пързалките за лично ползване в градината, така и при пързалките за обществено ползване имате избор между различни модели. Изберете пързалката в цвета, в който се харесва най-много на Вашето дете и оптимално пасва към аксесоарите на Вашата площадката за катерене . Дали искатеда построите люлка с пързалка сами , или вече сте горд притежател на Wickey детски център за игра – в нашия онлайн магазин ще откриете гарантирано идеалния модул пързалка за Вашето дете.

Различни детски съоръжения за игра и детскли легла с пързалка

За да се гарантира на Вашите герои вълнуващо забавление в игрите, Wickey предлага различни дървени продукти с детска пързалка. От детски съоръжения за игра в градината до детски легла , една люлка може да е идеалният модул за разширяване за безброй изживявания. Затова една Wickey вълнообразна пързалка е подходяща както за нашите детски центрове за игра, така и за нашите впечатляващи двуетажни и многоетажни легла. Разгледайте различните модели и изберете Вашите фаворити. Някои детски легла могат да се доставят директно като двуетажно легло с пързалка. Лицата на Вашите деца със сигурност ще греят от щастие. Също нашите къщи на дърво, детски къщи с веранда и къщи за игра с пързалка са абсолютна кулминация за всяка градина. При всички продукти удоволствието от пързалянето е гарантирано за приключенците!

Пързалки за обществено ползване

Ако искате да се сдобиете с център за игра с пързалка за игрална площадка за обществено ползване, за училище, детска градина или за къмпинг площадка, Вие тук сте на правилното място. В Wickey онлайн магазина ще откриете многобройни модели на изключително красиви детски пързалки, с които можете да разширите катерушките. Цветните HDPE пързалки и изключително масивните модели от стомана са сертифицирани за обществено ползване и поради това оптимално са предвидени за честа употреба.

Безопасни игри на площадката: Всички наши пързалки модули за обществено ползване са изпитани и сертифицирани според европейските стандарти EN 1176-1 и EN 1176-3.

Нашият съвет: Към различните пързалки за обществено ползване Wickey предлага и други продукти сертифицирани съобразнно EN 1176: от седалки за люлка и аксесоари до страхотни пружинни клатушки, всичко е включено. Кликнете на нашата категория „Игрална площадка за обществено ползване “ и се вдъхновете от други наши продукти.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right