• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Популярни категории

Многостранен детски център аксесоари

Всички детски съоръжения за игра при Wickey, дали ще е детски център за игра, детска къща с веранда или къща на дървото стимулират креативността на детето Ви. Малките деца откриват сами безкрайните възможности за игри. С аксесоарите на Wickey за детския център Ви предлагаме многобройни опции, за да оформите индивидуално Вашата площадка за катерене : закрепете цветните хватки за наклонена или права стена за катерене. Вашите деца преодоляват безпроблемно всяко препятствие. Пристигнали горе на детския център за игра, оглеждат с телескопа за съседските деца. Цветната пързалка влиза в употреба, да се стигне бързо отново долу.

Практически аксесоари за индивидуална площадка за катерене

Събудете ентусиазма и удоволствието от игрите на Вашето дете с индивидуалните аксесоари на Wickey. Дали ще е кораб, магазинът на леля Ема или рицарски замък – в онлайн магазина на Wickey ще откриете голям избор на аксесоари на всяка тема. С малко дръжки ще оформите рай за игри заедно като семейство: пиратски кораб, замък или рицарски замък, решавате Вие!

При Wickey ще откриете оригинални аксесоари и практическо оборудване за разширяване на Вашия детски център за игра. Малките алпинисти и покорители на върха използват пластмасовите дръжки за катерене и закрепване на детските съоръжения за игра.

И за спортуващи деца се откриват подходящите аксесоари в нашия онлайн магазин: Монтирайте баскетболен пръстен и лост за набиране на Вашия детски център за игра с пързалка. Вашата градина вече е спортно съоръжение, на което всички лудуват. С Wickey аксесоарите за детски център за игра се наслаждавате на забавни игри с цялото семейство!

Цветни аксесоари за детски центрове за игра и детски къщи с веранда

Вашите деца ще се превърнат в големи откриватели и приключенци с цветните аксесоари за всички Wickey детски центрове за игра Декорирайте заедно и разширете детските съоръжения за игра според техните индивидуални представи С телескопа, корабния рул и камбаната катерушката мигновено се превръща в кораб за смелия капитан. Добавете още перископ и мегафон – и вече означава „В търсене на съкровище на пиратския остров“! Принцове и принцеси получават директно поща от краля в жълтата пощенска кутия и за всички тайни агенти и детективи имаме черна дъска, на която се пишат тайни съобщения. На съседските деца се звъни по жълтия телефон - всички се забавляват в игрите на детския център за игра! И това не е достатъчно, защото Wickey лифтът веднага ще се превърне без съмнение в любимата играчка на Вашите деца: вода, пясък или любимо плюшено мече могат да се вдигнат нависоко до кулата с кофата за лифта.

Възможностите за разширяване на детския център за игра не завършват с аксесоарите. В Wickey онлайн магазина ще откриете пясъчници, модули за катерене и богат избор на аксесоари за люлки. Директно и лесно поръчайте креативна седалка за люлка , така Вашият детски център за игра с пързалка ще стане още по-индивидуален.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right