• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Игрови кули в стил Дисни

Собствена игрова кула Wickey в градината, изработена в уникален Дисни дизайн, става най-добрият подарък за вашето дете. Спортна катерушка с героите на Дисни, игрова къща на Мики Маус или класическа title="игрова кула" href="https://wickey.bg/detski-centyr-za-igra">със Спайдърмен за деца – detski-centyr-za-igra

Катерушки и детски центрове за игра от дърво оживяват герои

Особено качеството на нашата дървесина е много важно за нашите продукти. Ето защо производството на катерушките и детските центрове за игра от дърво в дизайн на Дисни се наблюдава професионално. Декорирани с нашия висококачествен печатен брезент, любимите герои оживяват - независимо дали Мики Маус е най-големият герой за децата или Ана и Елза от Замръзналото кралство. Щом съставиш детския център за игра в стил Дисни, той ще осигури години на забавления за твоите деца. Катерушките са изработени от импрегнирана масивна дървесина, което ги прави особено здрави и им позволява да издържат на всички метеорологични условия на открито. Стабилните балки позволяват игра на множество деца едновременно, което е идеално за детски рождени дни или градински партита. Независимо дали децата омагьосват градината с магията на Елза или играят с техните играчки Спайдър-мен на катерушката - един детски център за игра Wickey с пясъчник се вписва перфектно във всяка игра. За закрепване на детския център за игра в градината са на разположение различни опции като земни анкери, основни анкери или L-образни земни анкери. Допълнително, ударопоглъщащите настилки в градината около дървения детски център за игра осигуряват сигурност, особено при катерушки с люлка или пързалка.

Дълготраен забавления с дървени детски центрове за игра от Wickey

Разбира се, при производството също вземаме предвид околната среда. Ние използваме както за нашите по-големи, така и за нашите по-малки катерушки смърчово и борово дърво от Източна и Централна Европа, което идва от устойчиво горско стопанство. Котлената дървесина под налягане осигурява дълготрайност и издръжливост, като се притиска с вода в дървото. Ето защо не е необходимо да боядисваш или лакираш детската къща с веранда или детския център за игра в дизайн на Дисни.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right