• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Популярни категории

Катерушка с пързалка и люлка

Катерушка с пързалка и люлка в собствената градина - това кара детските сърца да бият по-бързо! Една катерушка Wickey или катерен център предлага много различни възможности за игра и трениране на моторни умения. Толкова разнообразни, колкото са и предпочитанията на вашите деца, толкова разнообразни са и нашите предложения за катерушки за градината. За разлика от металните катерушки, дървените катерушки могат да бъдат оформени и разширени според вашите представи. Възможностите за игра могат например да бъдат разширени с допълнителни катерачни камъни или гимнастически лост. В нашия онлайн магазин със сигурност ще намерите катерачния център, който най-добре отговаря на вас, вашите деца и вашата градина.

Устойчиви катерушки от дърво от най-високо качество

Особеността на нашите дървени катерушки са многото различни функции, които катерачните центрове предлагат. Катерачни мрежи, катерачни стени, въжени стълби и много други са включени в доставката и правят игралното изживяване пълноценно. От компактни модели до катерушки с люлка, имаме подходящо игрално устройство за всяка градина и всякакъв бюджет. Освен дизайна на нашите кули, особено важна за нас е безопасността на вашите деца. Както всички наши продукти за външно ползване, така и нашите детски катерушки са изработени от дърво, обработено под налягане и устояват на вятър и време. Стабилните стълбове и греди издържат и при по-голямо натоварване, така че следващият рожден ден с катерушка от Wickey е гарантирано пълен успех! По-специално катеренето по дърветата крие много рискове, затова един детски игрален център е най-добрият избор, ако искате да подкрепите и насърчите спортната страст. Ние гарантираме най-високо качество, като внимателно наблюдаваме нашето производство и сътрудничим само с избрани доставчици. Разбира се, мислим и за околната среда. За нашите катерачни центрове използваме дърво от смърч и бор от Източна и Централна Европа, което произхожда от устойчиво управление на горите.

Голямо разнообразие от катерушки за градина

Било то катерушка с пързалка или люлка гнездо - ние в Wickey ценим индивидуалните желания на нашите клиенти. Ето защо разработваме нашите продукти така, че те да могат да бъдат произволно разширявани и комбинирани с други външни игрални съоръжения. Катерушка в комбинация с конструкция за люлка например е чудесна възможност за собствен игрален площад. Оставете се да бъдете вдъхновени от нашите креативни идеи за игри и открийте нашите иновативни катерачни центрове с височини на подиумите от 120 см и 150 см. Деца от всяка възрастова група ще намерят удовлетворение с нашите катерушки за градината, тъй като много препятствия изискват умения и способности. Ако искате да купите катерушка, тогава Wickey е правилният избор. Нашите висококачествени игрални уреди ще придружават децата ви през много години и ще им доставят много радост. Освен игра и забавление, с нашите продукти искаме също така да развиваме ловкостта и моториката и да събудим спортния дух във всяко дете!

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right