• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Популярни категории

С Wickey къща на колове за деца за вълнение

Ако искате с къща на колове за деца да доставите голяма радост, сте на правилното място с Wickey. Било то уютна къща на колове с пясъчник или спортна къща на колове с люлка и пързалка – ние в Wickey държим на индивидуалните желания на нашите клиенти. Затова разработваме нашите игрални устройства така, че те да могат лесно да се разширяват. Веднъж изградена, игралната къща на колове може лесно да се комбинира с други градински игрални устройства. Проектът за къща на колове DIY навярно ще достави много забавления на семейството. Съобразена с предпочитанията на децата, аксесоарите могат лесно да бъдат самостоятелно направени. С малко боя игралната къща на колове се превръща в истински уникат – креативността няма граници. Много лесно къщата на колове в градината се превръща в оазис на плажа или тайно убежище в джунглата. Допълнителен боядисване на дървото не е необходимо, тъй като то е защитено от вятър и време с котлено импрегниране. С висококачествена люлка, детска игрална къща на колове, пясъчник или игрална кула в игриви дизайни искаме да създадем за семействата вълшебен приключенски игрален площад директно в градината. Щом нашите къщи на колове карат децата да светят, нашата мисия е изпълнена!

Къща на колове с пързалка и люлка за градината

Една къща на колове Wickey с пързалка и люлка е идеалното място за преживяване на много вълнуващи приключения. В собствената си градина децата могат да оставят въображението си да вземе връх и да създадат свой собствен свят на фантазията. На къща на колове с катерачна стена малките алпинисти могат да изкачват най-високите върхове. Къща на колове с пясъчник предлага много място за изкопаване на скрити съкровища или печене на пясъчни кейкове. При Wickey ще намерите голям избор от къщи на колове за деца – толкова разнообразни, колкото са предпочитанията на вашите малчугани. За деца от всяка възрастова група и подходящи за всеки размер на градина има нещо подходящо. Изберете между къща на колове с височина на подиума 150 см или 120 см. Къща на колове с люлка и пързалка е перфектният комплект за нови приключения с приятели и братя и сестри. За да предоставите на децата си максимална сигурност, в нашия онлайн магазин можете да закупите матове за защита от падания, които могат да бъдат поставени под игралната къща на колове. С различни седалки за люлки, катерачни стълби и други вълнуващи аксесоари за игрални кули също така забавлението не остава на заден план. Ако искате да купите къща на колове, при Wickey определено ще намерите това, което търсите.

Самостоятелно изграждане на къща на колове - лесно

Да построиш сам къща на колове може да бъде сигурно осъществено с малко помощ. Защото ние предоставяме лесна за следване инструкция за сглобяване. За да улесним монтажа на игралната кула колкото се може повече, сме създали подробно видео с инструкции. То предоставя полезни съвети, трикове и идеи за оптимален монтаж. След като необходимите инструменти са подготвени, проектът „DIY къща на колове“ може да започне. Тъй като дървото на нашата къща на колове е обработено под налягане, може веднага да се използва без допълнително боядисване. Планирайте внимателно как да позиционирате изгодно къщата на колове в градината, за да избегнете строителни препятствия като корени, които могат да забавят монтажа на къщата на колове с пързалка и пясъчник.

Нашият съвет: При самостоятелното изграждане на къща на колове, безопасността на вашите деца е разбира се на първо място. За стабилно поставяне на къщата на колове с пързалка и пясъчник, в нашия онлайн магазин Wickey ще намерите необходимите земни анкери и покривало против плевели.

Подходящи аксесоари за детска къща на колове

Ако искате да купите детска къща на колове, не бива да липсва подходящият аксесоар. В зависимост от възрастта и интересите на вашите малки, можете лесно да разширите вашата къща на колове в градината с индивидуални аксесоари. Какво ще кажете за комплект катерачни камъни, за да направите къща на колове с катерачна стена още по-привлекателна? Или просто заменете седалката на люлката с катерачна стълба или бебешка люлка. Не само за игрално удоволствие, но и за безопасността на вашите деца е погрижено: с матове за защита при падане, меко кацане е гарантирано - без значение дали сте избрали къща на колове с височина на платформата 150 или 120 см. В нашия магазин Wickey със сигурност ще намерите голямо разнообразие, за да поръчате аксесоари за вашата къща на колове на изгодна цена.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right