• Произведено в Германия
 • 10 години гаранция¹
 • Безплатна доставка от 100,00 лв.
 • Повече от 1 милион доволни клиенти

Wickey детски център за игра в градината

Собствен Wickey детски център за игра в градината е гарантирано най-добрият подарък, който Вашето дете може да получи. Дали е уютна детска къща с веранда, спортна катерушка със стена за катерене или класически център за игра с пързалка и люлка – толкова различни като предпочитанията на децата, толкова разнообразен е изборът. В сравнение с детския център за игра от пластмаса, детският център от дърво предлага много предимства за индивидуално оформяне. Нашите площадки за катерене с пясъчници се предлагат в различни размери и ценови класове за самостоятелно конструиране. Който желае да закупи площадка за катерене, ще се радва преди всичко на нашите дизайни, проектирани с богато въображение. В нашия Wickey онлайн магазин можете да откриете детски центрове за игра във формата на замъци, кораби или къщи на дърво. Изберете освен това между компактни или големи детски центрове за игра или между площадки за катерене с къща. Според пространството, с което се разполага и потребностите на Вашето дете. При Wickey ще откриете перфектната площадка за катерене за Вашата градина.

Площадки за катерене и детски центрове за игра от дърво

Wickey гарантира най-високо качество: Производството на площадки за катерене и дървени центрове за игра се контролира професионално и преди изпращането следва основен преглед за качество. Веднага след като получите Вашата поръчка и преди да започнете с монтажа, проверете целостта й. Най-добре е, да го направите веднага след доставката. Ако имате неизяснени въпроси, ще намерите всички отговори относно нашата дървесина на FAQ страниците. Проектът „Направи си сам детски център за игра“ с лесния монтаж се превръща в голяма успех за цялото семейсвто!

Веднъж монтирана, Вашите деца ще се радват много години на площадката за катерене. Защото те са направени от импрегнирана, масивна дървесина и следователно са изключително стабилни, така че площадките за катерене устояват на външни условия като вятър и лошо време. Здравите греди позволяват няколко деца да играят и да се люлеят едновременно, например по време на детски рожден ден или грил парти. Дали става дума за индианци или принцеси– Wickey детски център за игра с пясъчник и двойна люлка е идеален за всяка игра със съседските деца или собствените братя и сестри. За закрепването на детския център за игра в градината изберете между земни анкери, наземни анкери или L-образни земни анкери. Освен това около дървения детски център може да се положи ударопоглъщаща настилка в градината. Това е желателно при площадки за катерене с люлка или пързалка за допълнителна безопасност.

Разбира се мислим и за околната среда при производството. Както за нашите големи, така и за нашите малки площадки за катерене използваме дървесина от смърч и бор, произхождаща от Източна и Средна Европа и е в резултат на устойчиво управление на горите. Дълотрайността и издържливостта се осигуряват с помощта на Tanalith E 3475 импрегниране под налягане, което се обработва в горещо състояние с вода в дървото. Следователно боядисване и лакиране на детския център за игра или на детската къща с веранда не е необходимо.

Голям избор: детски центрове за игра с пързалка

В сравнение с площадките за катерене от синтетичен материал нашите детски центрове за игра от дърво се разширяват лесно и се напасват според потребностите и желанията на Вашите деца. При Wickey ще откриете богат избор на страхотни детски центрове за игра с люлка, подходящи за външни зони, дали ще са оформени за широко или компактно пространство: в просторните градини можете да монтирате цялостна игрална площадка със собствена къща за игра за Вашите деца . Малките деца ще се чувстват удобно в детска къща с веранда или къща на дървото. Всеки център за игра с люлка стимулира координацията и подвижността на детето. Wickey центрове за игра с пързалка и люлка са подходящи за деца над 3 години. Момичета и момчета ще се пързалят с радост по нашите разнообразни детски центрове за игра с височини на подиума от 90 до 120 см и ще се люлеят, колкото може повече. По-големите деца обичат да лудуват и да се катерят с удоволствие на детските центрове за игра с височини на подиума от 150 до 210 см.

Аксесоари за дървени детски центрове за игра

Независимо дали изборът е дървен детски център за игра или детска къща за игра: Wickey предлага многообразие от висококачествени аксесоари за разширяване и нови приключения. Оборудвайте Вашата площадка за катерене с люлка или двойна люлка с различни седалки за люлка и други аксесоари: От бебешки люлки до кръгли люлки, през стена за катерене и мрежа за катерене до спортни модули за разширяване като баскетболен кош и трапец. Има многобройни възможности за индивидуално оформление, за да бъде площадката за катерене във Вашата градина специална. Впрочем център за игра без пързалка или без люлка, или площадка за катерене с пясъчник пасва действително във всяка градина.

Ако имате интерес и искате да купите детски център за игра, през цялата година ще откриете вълнуващи отстъпки в онлайн магазина на Wickey. Купете например изгодно по време на разпродажба люлка със стойка или площадка за катерене.

Нашият съвет: Дори и монтажът на детския център за игра да не изисква професионални умения, препоръчваме конструирането да е от две лица.

Wickey Детски центрове за игра както и останалата ни гама продукти, са оценени от нашите клиенти със среден резултат от 4,4 от 5 звезди.

FAQ

 • Каква височина на подиума може/трябва да има детският център за игра?

  Обикновено височината на подиумите на детския център за игра е между 1,20 m и 2,50 m. Въпреки това е важно да се вземат предвид възрастта на детето, производствените характеристики и местните разпоредби, за да се осигури подходяща и безопасна височина на подиума.

 • Какъв цят боя мога да използвам за покриването на детския център за игра?

  Боядисайте детския център за игра с трайна и безвредна за природата и децата боя, подходяща за външни условия и сертифицирана съгласно DIN EN 71 част 3. За предпочитане са цветни комбинации или естествени дървесни цветове. Преди това почистете и шлифовайте детския център за игра, за да постигнете оптимално прилепване на боята.

 • Кога е идеалното време за монтаж на детски център за игра в градината?

  Монтирайте Вашия детски център за игра в градината през пролетта или лятото, когато почвата е суха и устойчива. Уверете се, че детският център е върху равна основа и има достатъчно място за безопасна среда.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right