Популярни категории

Оформете индивидуално детските съоръжения за игра

Искате оригинален детски център за игра , който отговаря точно на предпочитанията и уменията на Вашето дете? С Wickey аксесоарите за детския център за игра можете да оформите всеки градински кът според личните Ви предпочитания. Дали ще са цветни аксесоари за детския център за игра или ударопоглъщащи настилки за безопасност - при Wickey ще откриете всичко, което Ви е необходимо за Вашия детски център за игра, Вашата къща за игра или люлка със стойка. Нашият богат избор на аксесоари за детска площадка предоставя възможност за креативност и индивидуалност. Малките детайли често са достатъчни, за да се създаде напълно нов свят за игри и приключения за малките деца. Реализирайте Вашите идеи с нашите изгодни Wickey аксесоари!

Практически аксесоари за детски центрове за игра и аксесоари за къща за игра

Освен цветни и детайлни аксесоари за детския център за игра ще откриете и практични аксесоари за Вашата къща за игра, Вашата люлка или други детски съоръжения за игра в нашия онлайн магазин. Дръжки за детския център за игра, ударопоглъщащи настилки и анкери се грижат за безопасността по време на игри и покривалото против плевели предпазва Вашия пясъчник от корени. Нашият голям избор на аксесоари за детски центрове за игра не оставя желанията несбъднати!

Детски център за игра разширяване и детски център за игра модул

Има много възможности Вашият детския център за игра да бъде разширен и преобразуван. Красив модул към детския център за игра е например стената за катерене или мрежата за катерене. В съчетание с цветни хватки за катерене страстните катерачи плуват напълно в свои води. И професионалистите в люлеенето не трябва да пропускат това при Wickey! Огромен избор на класически седалки за люлка, бебешки седалки , кръгли люлки и много други люлки се предлага в нашия онлайн магазин. Дали ще са аксесоари за люлки, камбана за детски център за игра или кормило за детски център за игра - ако искате да купите изгодно аксесоари за детския център за игра, при Wickey сте на правилното място! Открийте големия избор на аксесоари за Wickey детски център за игра и един почти безкраен свят с модули за разширяване.

Сравни Products