• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Детски центрове за игра за обществени игрални площадки

Планирате изграждане на игрални площадки за жилищни комплекси или искате да преоборудвате детска градина с нови съоръжения за игра? Във Wickey ще откриете голям избор от детски центрове за игра за обществени игрални площадки. Детските съоръжения за игра от нашата професионална серия PRO GIANT осигуряват удоволствие от играта и предлагат решение за всички потребности. При проектирането и производството на нашите уреди за игрални площадки ние поставяме акцент върху безопасността, устойчивостта и професионализма. Затова всеки от детските центрове за игра Wickey PRO е разработен съгласно EN 1176. С това е положен първият градивен елемент за превръщането на Вашата обществена зона - независимо дали е училище, детска градина, спортен клуб, жилищен комплекс или къмпинг - във вълнуващ свят на приключения за деца. Разбира се, можете да закупите детски центрове за игра за лично ползване и в нашия онлайн магазин Wickey.

Голям избор на детски съоръжения за игра за обществена зона

Направете избор от широкия асортимент на предлаганите за продажба детски съоръжения за игра в нашия магазин и комбинирайте модулните конструктивни детайли помежду им. Обществен детски център за игра, оборудван с пързалка и стена за катерене, подхожда идеално за всички възрастови групи. Поставянето на голяма катерушка на игралната площадка също ще осигури удоволствие от играта за всички деца. Особено популярни са центровете за игра с люлка, пясъчник и вълнообразна пързалка. Ако желаете люлката да се издига високо, перфектният избор за Вас е една от нашите сертифицирани съгласно EN 1176 площадки за катерене с пристроена люлка. Разбира се, Вашата дървена катерушка може да бъде разширена и по-късно, напълно индивидуално с подходящи аксесоари. Искате ли да разширите Вашата обществена игрална площадка със страхотна детска люлка? В такъв случай нашите люлки тип гнездо са добър избор.

Разгледайте внимателно: тук има по нещо за малки и големи площи, за най-различни тематични области и за всеки бюджет. Няма значение дали е площадка за катерене за детската градина или люлка за обществената зона в общината.

Обществените катерушки предлагат най-високо качество

С обещанието за качество от Wickey, получавате греди от масивна дървесина и сигурни анкерни закрепвания. Затова катерушките на Wickey устояват на всеки вятър и всяка буря. Освен това детските съоръжения за игра осигуряват безопасност и стабилност дори при интензивно използване. Ние Ви улесняваме при сглобяването на детския център за игра с подробната и лесноразбираема инструкция за монтаж. В продължение на много години ще се радвате на нашата импрегнирана под налягане дървесина и на анкерите с прахово покритие, изработени от метал и висококачествена стомана. Това е възможно, тъй като те са специално разработени за използване на открито и, разбира се, са сертифицирани съгласно DIN EN 1176. Предлаганите за продажба уреди за игрална площадка са оборудвани с висококачествени и стабилни HDPE плоскости собствено производство. С това завършва индивидуалният дизайн на Вашия нов обществен детски център за игра, изработен от дърво, и обещава още повече удоволствие от играта на Вашата обществена игрална площадка.

Обществени уреди за игрална площадка, сглобяване и аксесоари

При нас ще получите допълнително и аксесоари за обществената игрална площадка. В зависимост от размерите на Вашата зона за игра и модела на площадката за катерене, ще Ви бъдат необходими анкери за закрепване на общественото детско съоръжение за игра. Хватките за катерене с различни форми тренират в еднаква степен сръчността и мускулите на децата. За още по-вълнуващо забавление на приключенската игрална площадка поръчайте цветни пружинни клатушки. Те са особено подходящи за по-малки деца. По-големите деца се забавляват много с въжената линия. Разгледайте пълния асортимент и се консултирайте с нашите експерти по продажбите.

Wickey Обществени детски центрове за игра както и останалата ни гама продукти, са оценени от нашите клиенти със среден резултат от 4,4 от 5 звезди.

FAQ

  • Колко струва детски център за игра за обществени места?

    Разходите за детски център за игра за обществено ползване варират значително и зависят от различни фактори като например размери, монтираните съоръжения и поддръжка.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right