Спестете от нашето SUNNY SALE

Купете изгодно онлайн детски съоръжения за игра

Нашият Wickey магазин предлага разнообразие от различни детски съоръжения за игра. Разгледайте спокойно намаленията и потърсете най-добрите предложения. Дали се отнася за детско легло или детски център за игра – за всеки има по нещо!

Приемаме присърце възможността да предоставим приключенско удоволствие в игрите на Вашите деца. Защото всички малки герои са главните действащи лица в собствения им въображаем свят. В същото време се стимулират движението на свеж въздух и креативността чрез нашите оригинални продукти.

При Wickey ще откриете през цялата година градински кътове за игра като люлки и дървени пясъчници на страхотни промоционални цени. И това е високото качество на Wickey: Всички оферти от аксесоари за детски център за игра до детски къщи с веранда и пързалка, го затвърждават с качественото дърво, импрегнирано под налягане и с дълъг живот на експлоатация С помощта на пъстрите цветове и закачливите детайли градината и детската стая се превръщат във вълшебен рай за игри. Кликнете върху нашите изгодни оферти и открийте Вашите фаворити сред намалените детски центрове за игра. Така със сигурност ще накарате очите на Вашите деца да блеснат.

Нашите детски центрове за игра: едновременно изгодни и висококачествени

Собствен детски център за игра в градината означава игри на открито и надпревара с приятели в люлеенето и всичко това на достъпна цена. Освен това Wickey предлага редовно седмични намаления. Открийте креативни детски центрове за игра, които са произведени с изключително старание в Германия: от катерушки с две люлки и пясъчник до къщи на дърво с пързалка, предлага се подходящо намаление за всяко семейство. Нашите дървени центрове за игра с височини на подиума от 90 см до 210 см са подходящи за деца от различна възрастова група. Открихте идеалната оферта, но Вашите малки пирати непременно искат корабен рул или хватки за катерене за борда? Изпълнете тази мечта на Вашите приключенци! Защото всяка катерушка може да се разширява изгодно с цветните аксесоари за център за игра при Wickey. Така ще се осъществят индивидуалните потребности на Вашите моряци. Разглеждайте редовно, за да не изпуснете намаления!

Люлки и пясъчници от дърво

Всички деца се радват на игри под открито небе. Чорапите се свалят от краката и пръстите се заравят в рохкавия, златист пясък. Строят се зрелищни пясъчни замъци и с детска люлка се люлеят горе във висините. Освен нашите детски центрове за игра предлагаме също така изгодно пясъчници и люлки в нашия онлайн магазин. Wickey пясъчниците могат да се купят в различни модели: дали ще бъде четириъгълен пясъчник или пясъчник-кораб за мореплаватели. Изберете размера според площта за монтаж в градината или според брой на Вашите приключенци. Поръчайте онлайн допълнително изгодна дървена люлка , за да създадете истински рай за игра за Вашите деца в собствената градина. Кликнете върху нашата категория Wickey Sale, за да не изпуснете промоции свързани с люлките и пясъчниците ни.

Детски легла 200x90 см: купете изгодно и монтирайте сами

Когато малките откриватели се налудуват навън на центъра за игра с пързалка и люлка, ще се чувстват достатъчно уморени като настъпи времето за сън. За да си лягат Вашите деца с радост, Wickey предлага освен приключенските, детски съоръжения за игра и мечтани детски легла. Закачливите детайли превръщат двуетажното легло в детската стая в уютен оазис на щастието. За целта стабилното, естествено дърво придава безопасната конструкция за мечтите на Вашите деца. Нашите Wickey детски легла са налични в размери 200х90 см. В магазина ще откриете и подходящия към тях матрак. Вашето дете ще обожава това, всяка сутрин да се спуска от детското легло по пързалката. За да се осъществи желанието на всяко дете за легло за игра, редовно предлагаме на Wickey Sale изгодни детски легла. Нашият избор се простира от вълшебни единични легла от естествено дърво през двуетажни легла до изгодни многоетажни легла за гарантирано сладки сънища. Изберете подходящия въображаем свят, така че малкото дете да се чувства като в собствена приказка. Участвайте с Вашите малки детективи в търсенето и спестете с нашите оферти за детски легла. Разгледайте сега и поръчайте директно!

Нашият съвет: Станете фен на Wickey на нашите Social Media страници и получете първи информация за нашите продукти и стрхотни оферти. Посещавайте редовно нашите страници във Facebook както и Instagram и се вдъхновявайте.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right