• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Популярни категории

Седалки за люлка

Открихте ли вече дървената люлка със стойка или подходящия детски център за игра с двойна люлка на Wickey? Тогава липсват само правилните аксесоари. В Wickey аксесоарите за люлка ще намерите подходящи седалки за деца от всяка възрастова група: бебешки люлки, детски люлки и спортни уреди. Ако имате няколко деца, можете да закачите различни седалки, които отговарят на индивидуалните предпочитания на Вашите деца. При Wickey ще откриете люлки за до четири деца.

С висококачествените аксесоари люлката във Вашата градина става истинска атракция. Дали ще изберете приключенската люлка от гума, пъстрите фантастични люлки или класическата комбинация от люлка със стойка и дървена седалка - качеството на аксесоарите Wickey е визуаллно забележимо.

Бебешки люлки за малки

За бебетата люлеенете е особено голямо забавление. Движението и свежият въздух носят радост на Вашето дете. Съответно важно е децата да са седнали безопасно и стабилно в люлката. При избора на правилната седалка за Вашето бебе можете да подходите изцяло по Ваш вкус. Всички бебешки люлки Wickey предлагат необходимата безопасност и макисмален комфорт. Дървените бебешки люлки са приятно меки и имат естествено излъчване на дърво. Особено предпочитани са регулируемите бебешки люлки Wickey. Те могат да се напасват спрямо растежа на детето Ви, от бебешка люлка се преустройват в люлка за малко дете.

Детски люлки и кръгли люлки

Толкова е вълнуващо е за деца над 3 години, защото при Wickey има детски люлки в най-различни модели. Какво се харесва най-много на Вашето дете? Дали ще се решите за люлка тип чиния от пластмаса или малките приключеници ще се люлеят с Wickey конче люлка, или люлка диск във въображаемия свят, Вие избирате. Голямата кръгла люлка предлага не само място за повече деца, а дори дава възможност за смели постижения като люлене в легнало и изправено положение! Кръглите люлки Wickey могат да се окачват лесно и да се закупят с диаметър от 60 см до 120 см. Неразделни братчета и сестричета, най-добри приятели се люлеят заедно в удобната люлка гондола, а спортните катерачи се радват много на спортните уреди като гимнастически уреди или трапеци. Освен това ще намерите дървени детски люлки за употреба на закрито и открито. Толкова са различни като характерите на децата, толкова разнообразен е и изобрът на седалките за люлки Wickey.

Седалка за двойна люлка и люлка гондола

Ако Вашите деца са любители на летенето във висини и просто обичат усещането от люлеенето, тогава люлката гондола е подходяща за Вас. Малките пилоти могат да седнат на детската люлка един срещу друг и да се радват взаимно. Металът на люлката гондола е с прахообразно покритие, пейките са от висококачествена дървесина и пластмаса. Ако искате да откриете повече модели двойни люлки, погледнете също и нашата неповторима мега люлка или нашата Wickey люлка от гума!

Седалки за люлки за обществени площадки за игра

Дори и за обществено ползване Wickey предлага много оригинални бебешки и детски седалки за люлки, кръгли люлки както и спортни уреди. Аксесоарите за люлка за обществено ползване съответстват на европейската норма за площадки за игра EN 1176 и следователно са особено подходящи за използване в училища, детски градини и обществени площадки за игра. Wickey седалките за обществени площадки за игра се отличават с извънредна устойчивост на метеорологични условия и освен това са издържливи срещу прояви на вандализъм. Куките за люлки и свързващите елементи на люлката са също така изпитани и осигуряват дори при особено голямо натоварване стабилност и безопасност.

Закрепване на седалката за люлка

Люлката със стойка е конструирана, липсва само още седалката преди да започне забавното люлеене. С няколко действия ще монтирате седалката по Ваш избор от Wickey моделите. Според модела на седалка можете да изберете между скоба-кука с карабинер или кука за люлка. Скобата-кука се закрепва около носещата греда. Куката за люлка се поставя като се пробива дупка в гредата.

Дали се търси обикновена люлка, люлка с пързалка или цял детски център за игра: при Wickey имате безброй възможности да конструирате индивидуално вълнуващи приключенски площадки за игра за Вашето дете.

Нашият съвет:За да осигурите необходимата безопасност за осoбено бурни приключения, се препоръчва при твърда основа участъкът около люлката и площадката за игра да се покрие с ударопоглъщаща настилка.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right