Wickey – Create your own adventure!

Има ли нещо по-хубаво от сияещи детски очи? По тази причина си поставихме за задача да накараме детските сърца да бият по-бързо. С нашите висококачествени площадки за катерене, къщи за игра, люлки и пясъчници от дърво, както и с увлекателните игрови функции, ние пренасяме разпалващата фантазията приключенска площадка за игра директно до Вашето дете вкъщи!

В началото на 90-те години управляващият директор Гуидо Гойен продава първия специално разработен детски център за игра. Първоначално тези центрове за игра са били продавани чрез търговската мрежа. След появата на интернет в края на 90-те години на миналия век, той решава да продава детските центрове за игра самостоятелно онлайн. Онлайн продажбите се превърнали в истински успех. Така през 2009 г. се ражда компанията Wickey и детските центрове за игра се продават под едноименната марка. Оттогава непрекъснато се разрастваме, продаваме онлайн всички детски центрове за игра в цяла Европа, а през последните години разширихме нашия асортимент, като предлагаме и детски легла.

Днес разполагаме с голяма база от квалифицирани и мотивирани служители, които подкрепят мотото на компанията. Нашите служители са разпределени в следните отдели: Маркетинг, IT, Разработка на нови продукти & Графичен дизайн, Финанси & Човешки ресурси, Логистика, Производство & Материално-техническо снабдяване, както и Обслужване на клиенти.

Кои са нашите клиенти?

Знаете ли, че вече в над 500 000 градини в цяла Европа има детски център за игра Wickey? Благодарение на постоянно развиващото се ноу-хау предлагаме не само детски центрове за игра за лична употреба, но произвеждаме и тествани съгласно EN1176 детски съоръжения за игра за обществени зони. Поради това ще намерите нашите детски центрове за игра и в детски градини или на обществени площадки за игра.

Обслужването и приветливото отношение са от първостепенно значение

Нашият отдел Обслужване на клиенти с удоволствие ще Ви помогне любезно и компетентно, ако имате въпроси и желания. Дружелюбните консултации и доброто обслужване са важни за нас. С над 1 милион клиенти в цяла Европа ние сме един от най-големите производители в сектора на детските центрове за игра и въз основа на нашия опит предлагаме компетентни консултации, добро обслужване и висококачествени продукти.

Качество, безопасност и доверие

Използваме само висококачествени продукти за нашите детски съоръжения за игра и обръщаме внимание на най-доброто качество на дървесината. Защото безопасността на Вашите деца е от първостепенно значение за нас.

  • Производство в Германия
  • Стабилна и дълготрайна конструкция
  • Масивна дървесина, обработена чрез рендосване и скосяване на ръбовете
  • Висококачествен Premium продукт
  • Специални защитни капачки от две части
  • Контролирано производство
  • Масивни парапети