Спестете от нашето SUNNY SALE

Популярни категории

Дървена люлка

Собствена люлка навън в градината - така се сбъдват най-съкровените детски мечти. С дървената люлка Wickey ще доставите огромна радост на Вашето дете. Без значение дали заедно с братчето или сестричето или с приятели, детската люлка е истинско удоволствие за момичета и момчета на всяка възраст. Открийте предимствата на люлка от дърво в сравнение с една метална люлка със стойка.

Люлки със стойки от дърво & люлки

Най-доброто на една дървена люлка със стойка Wickey е възможността за индивидуална конструкция и разширяване. Благодарение на различните възможности за монтаж Вашето семейство ще се радва много години на детската люлка Wickey в градината. Във времето тази бебешка люлка може да се замени с детска седалка за люлка, подходяща за над 3 годишна възраст. Когато децата пораснат и станат по-смели, люлките могат да бъдат разширени например с гимастически уреди или купете директно люлка с пързалка. Естествено могат да се втурнат повече от две деца в забавлението с люлеене: на голямата кръгла люлка или удобната двойна люлка се люлеят заедно братчето и сестричето.

В сравнение с метална люлка дървената люлка впечатлява не само с естествено излъчване, но и предлага благодарение на масивните греди и необходимата безопасност и качество при люлеене. С помощта на анкерите, които бетонирвате в градинската почва, стабилността при най-силни тласъци или люлеене с наклон се гарантира. С улесненото ръководство за монтаж аутдор люлката може да се конструира бързо. Изберете подходяща седалка за дървената люлка, която се закрепва лесно със скобите-куки за люлката. И ето забавното люлеене започва!

Детска люлка в градината

При Wickey ще намерите подходящото съоръжение за игра според Вашето открито пространство. Изберете между компактни или големи съоръжения. Малките градински люлки са така конструирани, че пасват във всяка градина. Така единичната люлка предлага голямо удоволствие за малко простстранство. Ако имате на разположение голямо пространство, можете да монтирате по избор люлка със стена за катерене или подиум: Тази Wickey люлка със стойка впечатлява децата с двойна люлка, вълнообразна пързалка и стълба за катерене. Благодарение на здравите 7x7 см основи за греди и на гредата за люлката с размери 9x9 см безопасното забавление на люлката е гарантирано. Вълнуващ модел е детската люлка от дърво с допълнителна мрежа за катерене. Ако искате да си купувате люлка, проверявайте също редовно за изгодни предложения за люлки със стойки в нашия раздел Wickey Sale или за детски център за игра с пързалка и люлка.

Независимо кой градински център за игра изберете, движението на свеж въздух допринася за здравословното развитие на Вашето дете. Заедно брачета и сестричета и приятелчета се учат на балнс при люлеене, също се възпитава смелост и екипен дух. Ако времето не е благоразположено, при лудуването и обикалянето на малките деца много бързо им става топло. Благодарение на бетонираните анкери за монтаж в почвата и положената, ударопоглъщаща настилка не може да се обърка нищо по време на игрите.

Монтирайте сами люлката Wickey и я разширете

Градинската люлка Wickey ще следва в игрите Вашето дете много години. Така можете сами да монтирате комплекта за люлка и да я разширите по Ваше желание. Седалките за люлка могат да се напаснат удобно според възрастта и индивидуалните потребности на Вашето семейство. За съвсем малките ще намерите в раздела аксесоари за люлка регулируеми люлки за бебета. Тъй като малките деца растат бързо, Wickey люлките могат да се настроят лесно за малки деца според големината и уменията им. За деца над 3 години може да се монтира детска седалка. Дали се търси двойна или единична люлка, Wickey Ви предлага избор на изгодни и висококачествени седалки за люлки: дали ще бъде класическа дъска за сядане за люлка, кръгла люлка, люлка от гума или може би акробатична люлка тип чиния? Ако повече деца искат да се люлеят заедно, предлага се или голяма кръгла люлка или люлка тип гондола, на която две деца се люлеят и сядат едно срещу друго. Активните деца ще се радват много на разширяване със спортни уреди. Съвсем лесно може една от двете люлки да се замени с трапец или гимнастически пръстени. Бъдете креативни и конструирайте дървената люлка сами, изцяло според индивидуалните желания на Вашето дете.

Знаехте ли вече? В нашия Wickey онлайн магзин можете да купите не само Вашата люлка, а ще намерите още подходящи аксесоари за люлка, които гарантират безопасност, качество и забавление. Към това се числят не само многофункционални седалки и спортни уреди, а голям избор на скоби-куки, свързващи елементи, куки за люлки, земни анкери и ударопоглъщащи настилки. Люлката в градината може лесно да се допълни от пясъчник, пързалка, къща за игра или от цял детски център за игра. Постройте приключенскa площадка за игри за Вашите деца и се радвайте на сиящите им очи и щастливия смях. Вдъхновете се сега от нашите оригинални люлки Wickey онлайн.

Wickey Люлки както и останалата ни гама продукти, са оценени от нашите клиенти със среден резултат от 4,4 от 5 звезди.

FAQ

  • Коя люлка е най-добрата за градината?

    Избери подходящата люлка, която се комбинира с възрастта на детето, мястото и бюджета. Най-предпочитаните опции са единични или двойни люлки, люлки гнездо или люлки с пързалка или стена за катерене. Безопасността и качеството са важни, затова проучете за оценки и препоръки.

  • Как се монтира люлка?

    Налице са няколко общи препоръки за монтажа на една люлка: 1. Внимателно прочитане на ръководството 2. Разположете всички доставени части и контролирайте позиционирането им посредством ръководството. 3. Започнете с монтажа на рамката на люлката 4. Поставете седалките за люлка и аксесоарите

  • Каква е подходящата основа за люлка?

    Подходящата основа трябва да смекчи, възможно най-добре едно падане. Това например би могло да е трева, пясък, дървесен мулч или площ с ударопоглъщаща настилка.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right