Спестете от нашето SUNNY SALE

Популярни категории

Ударопоглъщащи настилки & анкери за игрални площадки за лично и обществено ползване

Безопасността на Вашето дете е най-големият приоритет за Wickey. Много важно и необходимо е правилното закрепване на Вашия детски център за игра или Вашата люлка. Едва с правилното закрепване площадката за катерене се намира в стабилно и безопасно положение. Поради това Ви препоръчваме закрепване на Вашата площадка за катерене с анкери за монтаж в почвата . В нашия Wickey онлайн магазин ще откриете подходящите анкери за всеки вид детски центрове за игра и люлки. Освен това поръчайте изгодно също ударопоглъщащи плочи или настилки за игрални площадки за лично и обществено ползване.

Анкери - монтирайте безопасно детския център за игра

За монтажа на детски съоръжения за игра поръчайте анкери за люлка, детски центрове за игра, висилки и стени за катерене директно при Wickey. При това имате избор между класически земни анкери, L-образни земни анкери и наземни анкери. Кои анкери за монтаж в почва са подходящи за Вашите детски съоръжения за игра, зависи както от вида на гредата, така и от качествата на почвата във Вашата градина.

Най-предпочитаният модел на Wickey е L-образният земен анкер, който се маркира и като основен трегер за греда. Тези горещо понцинковани анкери за бетониране са изключително стабилни. Те са подходящи за всички детски центрове за игра, люлки и катерушки с интегриран пясъчник или за детска къща с веранда. На вътрешната страна на дървената греда се монтират анкерите. Тези иключително устойчиви на атмосферни влияния L-образни земни анкери се използват за различни по размер греди.

Съвет: Внимавайте при монтажа на Вашия детски център за игра или люлка, земните анкери и L-образни земни анкери да са бетонирани в градинската почва. Бетонът се нуждае от известно време, докато изсъхне и е напълно готов за натоварване.

Наземните анкери с винт са много лесни за монтиране и са изключително подходящи за наклонени стълби и стени за катерене. Монтажът се изпълнява бързо: Завинтват се лесно на предвиденото за това място в почвата, закрепват се за гредата и анкерното укрепване е вече монтирано.

Земният анкер SimpleLock за бетониране в градината, е много подходящ за закрепването на Вашия детски център за игра. Преди всичко наклонените греди на люлките се закрепват без проблем с анкерите за монтаж в почвата. Анкерът не се вижда от външната страна, благодарение на закрепването от вътрешната страна на гредата. Чрез специалния начин на конструиране и горещо поцинкованите планки се създава стабилно обезопасяване във всички посоки. Кликнете на отделните анкери и научете повече.

Допълнителен вариант за закрепване на детски център за игра или люлка е втулката за подов монтаж или само втулка за под.

Леко приземяване върху ударопоглъщащи настилки

Най-големите приключения Вашето дете ще изживее с Wickey-детски съоръжения за игра. За да се придвижват безопасно Вашите деца на площадката за катерене отгоре надолу и да могат да се люлеят нависоко на люлата, препоръчваме използването на ударопоглъщащи настилки. Рискът от нараняване се намалява възможно най-много. Около зоните за игра на люлките, пързалките и стените за катерене положете гумени настилки за игрални площадки. Ударопоглъщащите настилки могат да се купят в различни цветове и дебелина.

Изберете дървен център за игра с подходящата височина на подиума за Вашите деца. Нашите площадки за катерене ще получите от 90 см до 210 см. Изберете според възрастта и потребностите на Вашите деца както и според даденостите на Вашата градина. При ударопоглъщащите настилки можете да изберете дебелина между 2,5 см и 4,5 см. В онлайн магазина Wickey ще намерите и гумени постелки с фиксиращи шифтове, които предотвратяват разместването им.

Сертифицирани анкери и ударопоглъщащи настилки за игрални площадки за обществено ползване

Игралните площадки за обществено ползване трябва преди всичко да издържат на изключтелно интензивна употреба и много атаки от децата. За целта е неизбежно солидно анкерно закрепване. L-образните земни анкери за нашите детски центрове за игра за обществено ползване от GIANT-серията са горещо поцинковани и изключително големи. Обезопасителните настилки предлагат допълнителна защита за деца. В онлайн магазина на Wickey ще откриете за Вашата игрална площадка. Всички деца се катерят, люлеят и спортуват безопасно на детските съоръжения за игра на Wickey!

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right