Спестете от нашето SUNNY SALE

Wickey площадка за катерене

Всяко дете обича да се катери и да играе гимнастика. С разнообразните аксесоари за катерене и гимнастика на Wickey можете да монтирате сами Вашия детски център за игра илюлка или напълно да разширите Вашата вълнуваща площадка за игра. Удоволствие от игрите и спорт вървят ръка за ръка при децата и с правилните аксесоари за външни условия ще превърнете Вашата градина във вълнуваща спортна площадка под открито небе.

Активните деца харесват това, да поставят нови рекорди при изкачването на катерушка с хватки за катерене и да Ви демонстрират най-новите си акробатични номера на центъра за игра с пързалка.При Wickey можете да купите изгодно аксесоари за катерене и гимнастика за всеки вкус. Можете да разширявате и заменяте според желанията и уменията на Вашето дете. Можете да изградите сами площадка за катерене!

Катерене по пожарникарски прът, въжена стълба & хватки за катерене

Дали това е олпимпийски атлет, смел пожарникар или дива амазонка: във всяко дете се крие малък герой. И героите трябва да тренират, за да са подготвени за всички приключения. Нищо по-лесно от това! В Wickey онлайн магазина ще откриете цветни хватки за катерене, въжета за катерене и въжени стълби, с които Вашите малки приключенци се качват нависоко. Wickey въжените стълби се предлагат с различни нива на трудност. Хватките за катерене могат да се купят в различни цветове и форми. Когато героят изкачи кулата, вижда от високо други предизвителства на терена: Люлката е отново свободна! Бързо се спуска по пожарникарския прът. Различните модели за катерене на Wickey ще монтирате много лесно на площадката за катерене.

Трениране в градината с висилка, трапец & гимнастически пръстени

Всеки може да се люлее лесно! С вълнуващата люлка трапец или дървените гимнастически пръстени на Wickey превръщате Вашата люлка или детски център за игра в същински цирков манеж! С гиманстическия лост и атлетичните гимнаситически пръстени от метал спортуването в градината е истинско удоволствие. Вашите деца ще харесат това, да Ви демонстрират най-новите акробатични номера на трапеца или лоста за набиране. Разширяването на детския център за игра с индивидуални спортни принадлежности като дървен трапец е лесна работа. В Wickey онлайн магазина ще откриете всички необходими скоби за закрепване на гимнастически пръстени, висилки и мрежи за катерене като допълнителен модул. Нашите меки гумени постелки се грижат за допълнителна безопасност на вашите малки атлети.

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Сравни Products

chevron-right