Спестете от нашето SPRING SALE

За това Wickey

Има ли нещо по-хубаво от сияещи детски очи? Преди повече от 25 години си поставихме за задача да предложим на Вашите малчугани едно незабравимо детство, изпълнено с безкрайни приключения. Забравете грижите, докато Вашите деца изживяват незабравими моменти със своите приятели.

4 причини, които убеждават

Wickey гарантира:

  • Максимална безопасност
  • Детски центрове за игра, проектирани в Германия
  • Дългогодишен опит
  • Поддръжка на клиентите

Какво точно означава това, бихме искали да Ви обясним с удоволствие подробно тук.

Максимална безопасност

Безгрижно удоволствие от играта

Безопасността на Вашите деца за нас е, разбира се, от първостепенно значение. Затова придаваме голямо значение на най-високо качество и безопасна конструкция на нашите продукти. Имате ли допълнителни въпроси относно безопасността на нашите детски центрове за игра? Нашият отдел за поддръжка на клиентите ще Ви консултира с удоволствие лично.

Ново: Печатът за качество на Wickey

Ние поставяме нашия знак за най-високо качество и максимална безопасност. Отсега нататък всеки оригинален детски център за игра Wickey ще носи нашия печат за качество.

Детски центрове за игра, проектирани в Германия

10 години гаранция¹

Ние държим на качеството и това гарантира: Всички използвани от нас дървени елементи се обработват и произвеждат в Германия. Предоставяме 10 години гаранция за нашите високачествени дървени детски съоръжения¹. За да е валидна не само гаранцията ни, а да се осигури и надеждно закрепване на детското съоръжение за игра в земята, трябва да бъдат поръчани едновременно и нашите земни анкери.

Импрегнирана масивна дървесина под налягане

Автоклавното импрегниране на дървесината, предпазващо от влиянията на околната среда, осигурява не само висока дълготрайност и продължително удоволствие от играта. То прави нашите детски съоръжения за игра и особено лесни за поддръжка, тъй като не е необходимо допълнително боядисване - това също щади нашата околна среда.

Опитът доминира

Още преди повече много години първият ни детски център за игра намери своето място в градина и тогава, както и сега, въодушеви еднакво децата и родителите. Чрез непрекъснато усъвършенстване на детските ни съоръжения за игра, заедно с нашите клиенти, работим от поколения за нашата най-висша цел: удовлетвореността на клиентите

Ние сме въодушевени

Независимо дали се касае за детски център за игра или люлка, за частния или обществения сектор: Ние сме особено горди да вдъхновявяме с нашите продукти милиони доволни клиенти от цяла Европа. В нашия голям асортимент всяко семейство ще намери своето перфектно дървено детско съоръжение за игра.

Над 1 милион доволни клиенти

Поддръжка на клиентите

Ние сме тук за Вас

Имате въпроси или имате нужда от помощ? Няма да Ви оставим сами. Защото във Wickey имате на разположение лични и най-модерни дигитални помощници. Ще Ви консултираме при избора на подходящия детски център за игра, ще Ви окажем помощ при сглобяването, освен това ще бъдем до Вас с думи и дела при други Ваши въпроси.

Гореща линия на поддръжката

За перфектния детски център за игра

Намерете идеалния детски център за игра за Вашата градина благодарение на нашите лични и индивидуални консултантски услуги.

Bilt App

Дигитално 3D ръководство

Спестете 30% от необходимото време за сглобяване на детския център за игра благодарение на нашето иновативно ръководство стъпка по стъпка, инсталирано на Вашия смартфон.

Учете се от експертите

Видео монтажни дейности

Нашите професионалисти показват сглобяването на детския център за игра в 10 прости стъпки в подробното ни видеоръководство.

Убедихте ли се?

Намерете Вашия мечтан детски център за игра сега

Към детските центрове за игра!
Loading...

Сравни Products

chevron-right