• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Поръчка & доставка

Какви са разходите за изпращането на моята поръчка?


finger-swipe Beweeg de tabel
  Разходи за изпращане
 

България

Поръчки
над 100,00 лв.
0,00 лв.
Поръчки
под 100,00 лв.
57,50 лв.

Доставката на нашите артикули в България може да се извършва само чрез българския онлайн магазин.

Как ще бъде доставена моята поръчка?

В зависимост от размера на поръчката доставяме нашите стоки като колетна пратка или чрез спедиторска фирма.

Изпращаме малки пакети чрез DHL, GLS, DPD или UPS. Щом доставката бъде изпратена, ще получите потвърждение за изпращането с номер за проследяване на пратката. При нас това се отнася главно за аксесоарите.

По-големи пакети, като детски центрове за игра и люлки, се доставят от спедиторска фирма. Доставката се извършва "франко края на тротоара" след договаряне на датата по телефона. По правило разтоварването става с палетна количка. В някои изключителни случаи доставката трябва да се разтовари ръчно. В този случай изрично Ви молим да ни осигурите подкрепа.

Кога ще бъде доставена моята поръчка?

Информация за сроковете за доставка ще намерите на съответната страницата на артикула, над цената. Тези срокове варират в зависимост от размера и артикула. Принципно при покупката на няколко артикула е валиден винаги най-дългият посочен срок за доставка.

При артикули, които се доставят от спедиторски фирми, като детски центрове за игра и люлки, доставката се извършва след предварително договаряне по телефона между спедиторската фирма и Вас. Затова е важно да посочите правилен телефонен номер.

Мога ли да посоча предпочитан срок за доставка?

Имате възможност да съгласувате деня на доставката съвместно със спедиторската фирма. Точната дата на доставката трябва обаче да е най-късно 3 дни след установяването на контакт със спедиторската фирма. В противен случай могат да възникнат разходи за съхранение и допълнителни разходи, които трябва да Ви начислим по договаряне и в зависимост от ситуацията.

Loading...

Сравни Products

chevron-right