Поръчайте онлайн Wickey детски центрове за игра, люлки и пясъчници

Wickey детски център за игра превръща Вашата градина в приключенска площадка за игра за малки откриватели. Площадките за катерене с височини на подиума от 90 см до 120 см са подходящи за малки и по-големи деца, така че забавлението в игрите е гарантирано за много години напред. От крепостта за игра до рицарския замък за всички момичета и момчета има избор на подходящ детски център за игра или идеалната дървена къща за игра в Wickey онлайн магазина. Благодарение на нашите дизайни, проектирани с богато въображение и многообразните модели всяко семейство ще открие при Wickey идеалната площадка за катерене за собствената градина.

Индивидуален детски център за игра в собствената градина

Висококачествените и безопасни площадки за катерене от дърво на Wickey радват всяко дете и привличат изцяло вниманието! С лекота приключенците изкачват детските съоръжения за игра в градината; с помощта на цветни хватки за катерене, които са закрепени за стената за катерене или стълбата за катерене, се стига нависоко. Пристигнали горе, всички деца се спускат по пързалката надолу и се приземяват на меко в тревата или върху положените ударопоглъщащи настилки. Много детски центрове за игра са снабдени с две люлки така че никога няма да е скучно. При ровенето в пясъка децата се отдават свободно на креативността си и в дървената къща за игра имат свое собствено царство. Тук се пишат истински истории за герои!

Дали се отнася за лична употреба в уютната градина или за обществено ползване: с детския център за игра на марката Wickey превръщате всяко място във фантастична игрална площадка, на която забавлението е гарантирано! Изберете съвсем лесно от разнообразието от катерушки, детски къщи с веранди или детски центрове за игра и всички деца ще обичат да играят навън.

Wickey детски център за игра е идеален и за по-малки градини благодарение на спестяващите място модели. Искате истински уникат? Тогава сте попаднали на правилното място при Wickey, защото всички наши дървени детски центрове за игра са проектирани така, че Вие можете да оформите оригинален център за игри за Вашите малки деца чрез различните възможности за монтаж и идивидуалния избор на цвят на аксесоарите. Без значение дали става дума за къща на дървото, площадка за катерене или класички център за игра с пързалка и люлка – всички жадуващи за приключения откриватели получават желаното с височини на подиума от 90 см до 120 см, съобразени с интересите на децата.

101 варианти с аксесоари за дървени катерушки

Телескоп за истински пирати, баскетболни кошове за любители на спорта или черна дъска за талантливи творци – с великолепните аксесоари се придава ефект на дървения център за игра или на катерушката в градината и се създава индивидуален рай за игри на малките деца. Аксесоарите изглеждат не само прекрасно, те стимулират креативността на Вашето дете. Комплект модули за разширяване като например Wickey единични и двойни люлки, нашите висилки и пясъчници допълват изцяло рая на приключенията. Тук малките откриватели изживяват фантастични приключения!

Купете изгодно Wickey висококачествени детски центрове за игра

За да е успешен монтажът на новия Ви детския център за игра, Wickey доставя винаги лесно разбираеми инструкции за монтиране. Безопасността на Вашите деца е най-големият приоритет за нас, затова залагаме на високо качество и дълъг експлоатационен живот на дървото. Стабилното масивно дърво на нашите детски центрове и къщи за игра е импрегнирано по специален метод под налягане, с което дървото става изключително устойчиво на атмосферни влияния. Допълнително боядисване не е необходимо повече. За да устои детският център за игра безопасно и на най-лудешките приключения, ще откриете в нашия онлайн магазин избор на анкерни закрепвания за различни условия на терена. Асортиментът от ударопоглъщащи настилки завършва последно обезопасителния пакет.

Има много различни възможности, да се изгради градински кът за игра и да се създаде истински рай за игрите на малите деца. Отделете си време и се вдъхновете от нашите страхотни предложения точно за аутдор детски съоръжения за игра.

Сравни Products