• Произведено в Германия
  • 10 години гаранция¹
  • Безплатна доставка от 100,00 лв.
  • Повече от 1 милион доволни клиенти

Катереща мрежа Wickey Smart Net

Катереща мрежа Wickey Smart Net

Вкл. 20% ДДС
Срок на доставка: прибл. 20/06/24 - 26/06/24
Този продукт ще бъде изпратен чрез спедиторска фирма и доставен франко края на тротоара. Моля имайте предвид, че посочената дата на доставка се отнася до днешното постъпване на плащането и включва вътрешната обработка на поръчката, както и изпращането до предаването на клиента. В отделни случаи времето за доставка може да варира.

Катереща мрежа със скелета Wickey Smart Net

След дълъг пешеходен преход през джунглата, проучвателите на джунглата решават да направят кратка почивка край водопада. Няколко свежо обрана банани и вкусна манго са перфектното подкрепление, преди те отново да сложат раниците и да продължат експедицията си. След няколко метра проучвателите спират, защото пред тях е огромна мрежа от лиани. Ще успеят ли експертите по джунглата да преодолеят мрежата преди слънцето да залязе?

Експертите по катерене, но също и новаците в катеренето, ще се насладят напълно на самостоятелната катереща мрежа Wickey Smart Net. Компактната катереща конструкция се побира и в малки градини и е много стабилна със своите стълбове с дебелина 7x7 см. През годините катерещата мрежа може да бъде комбинирана и разширена с допълнителни игрови уреди.
Wickey – Create your own adventure!

Забележка  Катерещата мрежа трябва да бъде забетонирана с приложените анкери.

Научете тук,какво прави Wickey толкова специален.

Детайли за продукта

info
Посочените размери могат леко да варират.
Productdetails
SKU621089
ДxШxВ92x7x240 cm

Важна информация за продукта

Оптимално прилягане

Тъй като дървото е естествен продукт, може да промени своя обем чрез съхнене или поемане на влага, поради това някои дървени елементи трябва да се пробият отделно и да се гарантира точно прилягане и стабилност.

Внимание

Не е подходящо зüа деца под 3 години.
Само зüа лична употреба, използване под прекия надзор на възрастни.
Посочените размери и цветове могат да се отклоняват незначително.

¹ Обявената гаранция е валидна за всички дървени части. За допълнителна информация относно обхвата на гаранцията и нейното прилагане, моля, вижте нашата декларация за гаранция.

highlight

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Loading...