Спестете от нашето SPRING SALE

Флаер комплект планени за Спайдърмен от MARVEL от Wickey

Флаер комплект планени за Спайдърмен от MARVEL от Wickey

Новият ни комплект планени ти предлага лесен начин да превърнеш твоята играчна кула във вълнуващия свят на Спайдърмен от MARVEL.

... Покажи повече
Вкл. 20% ДДС
Срок на доставка: прибл. 10/05/24 - 16/05/24
Този продукт ще бъде изпратен чрез куриерска служба. Моля имайте предвид, че посочената дата на доставка се отнася до днешното постъпване на плащането и включва вътрешната обработка на поръчката, както и изпращането до предаването на клиента. В отделни случаи времето за доставка може да варира.

Флаер комплект планени за Спайдърмен от MARVEL от Wickey

Относно Флаер комплект планени за Спайдърмен от MARVEL от Wickey

Запалени ли са вашите деца по Спайдърмен от MARVEL и неговите вълнуващи геройски подвизи? Тогава нашето иновативно комплект планени предлага лесен начин да превърнете вашата играчна кула в свят на приключенията на Спайдърмен. С любимия герой на вашите деца и детайлни елементи от вселената на Спайдърмен, тази планена обещава безкрайно забавление. Дали става въпрос за декоративна гирлянда или вълнуваща игра на зарове, просто изрежете тези елементи и ги закрепете към вашата играчна кула за нов, вълнуващ вид.

Съвет: Нашето планенсет е подходящо не само за външния ареал. Пренесете магията и вътре, като преобразите елементите по ваш вкус. Например, превърнете гирляндата в очарователен декоративен елемент за детската стая или в красив акцент за следващото рожден ден парти.

ВАЖНО: Този комплект планени е подходящ за следните модели играчни кули от нашата серия Флаер:

Детайли за продукта

info
Посочените размери могат леко да варират.
Productdetails
SKU627002

Обхват на доставка

  • Устойчив на атмосферни влияния PVC брезент с покритие 650 g/m²
  • Двустранно залепващи ленти
  • Въже
  • Всички необходими винтове и шайби
  • Подробни инструкции за монтаж за лесно сглобяване

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Loading...