Спестете от нашето SPRING SALE

Промяна на цвета седалки за люлка

Промяна на цвета седалки за люлка

Вкл. 20% ДДС
Срок на доставка: прибл. 29/05/24 - 06/06/24

Промяна на цвета седалки за люлка

Детското съоръжение за игра е конфигурирано и вече Ви очаква в пазарската кошница. Сега само липсва да изберете подходящия цвят за седалки за люлка. Независимо дали е червен, зелен, син или жълт, изборът определяте Вие.

Указание: Също и при детски съоръжения за игри с повече от една седалка за люлка е достатъчна еднократната поръчка на артикула с промяна на цвета. Това е приложимо за всички седалки за люлки на Вашето детско съоръжение за игра.

  • Промяна на цвета за нашите детски седалки за люлка
  • Оформете индивидуално детското съоръжение за игра чрез свободен избор на цвят
  • Седалките за люлка ще бъдат подменени, не се доставят допълнително
  • Промяна на цвета не е приложима за други аксесоари на детския център за игра
  • Може да се поръча само в комбинация с детско съоръжение за игра включително люлка
  • Необходимо е само ако желаете друг цвят на седалката на люлката, който се различава от цветовете на продуктовите изображения на Вашето детско съоръжение за игра

Защо възникват допълнителни разходи за това?
Нашите детски съоръжения за игра обикновено вече са опаковани за Вас предварително. Затова при индивидуални желания за цвета, поставените първоначално седалки за люлки ще бъдат премахнати от Вашата опакована доставка и заменени със седалки в желания от Вас цвят. При това възникват допълнителни разходи за персонал и опаковане. Във връзка с това молим за Вашето разбиране.

Детайли за продукта

info
Посочените размери могат леко да варират.
Productdetails
SKU621091_k

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Loading...