Спестете от нашето SPRING SALE

Ударопоглъщаща настилка 50x50x2,5 см

Ударопоглъщаща настилка 50x50x2,5 см

С тази гумена настилка игрите са много по-забавни, защото деца и родители могат заедно безгрижно да се катерят, пързалят и лудуват.

... Покажи повече
Вкл. 20% ДДС
Срок на доставка: прибл. 25/04/24 - 02/05/24
Този продукт ще бъде изпратен чрез куриерска служба. Моля имайте предвид, че посочената дата на доставка се отнася до днешното постъпване на плащането и включва вътрешната обработка на поръчката, както и изпращането до предаването на клиента. В отделни случаи времето за доставка може да варира.

Ударопоглъщаща настилка 50x50x2,5 см

С тази гумена настилка игрите са много по-забавни, защото деца и родители могат заедно безгрижно да се катерят, пързалят и лудуват. Гумената ударопоглъщаща настилка предпазва малките приключенци от наранявания и мръсотия. Квадратната обезопасителна настилка с дебелина от 2,5см може да се положи например в края на Вашата пързалка, под люлката, под въжената линия или под висилката. Гумената настилка е подходяща за приложение на много места – в градината или в къщата.

Подробности за продукта

  • Гумената обезопасителна настилка като абсорбиращо удари покритие за игрални площадки
  • Горната част се състои от цветна EPDM гума
  • Тегло на продукта 5кг
  • Места на приложение: училища, частни детски площадки, конюшни
  • Изключителна устойчивост на метеорологични условия
  • Разработени в съответствие с EN 1176*

Важно: Над 36 броя гумени настилки достававката следва чрез спедиция. Времето за доставка се увеличава в този случай с няколко работни дни. Доставеният артикул може да се различава незначително от даденото изображение.

* С удоволствие ще ви изпратим всички налични сертификати при поискване.

Детайли за продукта

info
Посочените размери могат леко да варират.
Productdetails
SKU620664_k
ДxШxВ50x50x2,5 cm

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Loading...