Спестете от нашето SPRING SALE

Матсчкюхе Wickey Muddey Play

Матсчкюхе Wickey Muddey Play

Нашият детски кухненски кът за игра кани децата да бъдат креативни на открито и им предлага безкрайни възможности за игра с кал и експериментиране с пясък и вода.

... Покажи повече
Вкл. 20% ДДС
Срок на доставка: прибл. 25/04/24 - 02/05/24
Този продукт ще бъде изпратен чрез куриерска служба. Моля имайте предвид, че посочената дата на доставка се отнася до днешното постъпване на плащането и включва вътрешната обработка на поръчката, както и изпращането до предаването на клиента. В отделни случаи времето за доставка може да варира.

Детска кухня за игра Wickey Muddey Play

Нашият детски кухненски кът за игра кани децата да бъдат креативни на открито и им предлага безкрайни възможности за игра с кал и експериментиране с пясък и вода. Той е идеално допълнение към всеки център за игра и лесно може да бъде монтиран между два стълба. Изработен от устойчива пластмаса и водоустойчиво дърво, детският кухненски кът предлага интерактивни функции като въртящи се бутони, чешма и мивка, гарантиращи часове наред забавление на открито.

Информация за продукта

  • Функционираща чешма, със съвъемен дизайн за лесно пълнене (капацитет 1.8 литра)
  • Басейн за кал с капак в стил котлони (капацитет 10 литра)
  • Държач със съвъемно кофа и куки
  • 3 кухненски бутони
  • Включително всички необходими винтове

Моля, обърнете внимание:
Нашата детска кухня за игра може да бъде комбинирана с повечето кули от нашите Smart и Flyer серии.

Детската кухня за игра може да се получи или в цветен печат с напълно завършена напечатана плоскост. Или може да изберете цветна плоскост с допълнителна бяла стикер фолио за самостоятелно изрязване и декориране.

Детската кухня за игра може да бъде монтирана на център за игра между два стълба на разстояние 80 см, например под платформата или от външната страна, но не в областта на монтиране на люлка.

Детайли за продукта

info
Посочените размери могат леко да варират.
Productdetails
SKU832362_k
ДxШxВ80x28x62 cm

#wickeyadventure

Вдъхновете се от нашите доволни клиенти от цяла Европа, за да създадете Ваш собствен малък рай, или споделете с други Вашия Wickey рай с хаштаг #wickeyadventure в Instagram.

Loading...